Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täältä löydät listan pelissä olevista hahmoista, sekä tietoa kustakin kansasta. Hakulomakkeen löydät info -kohdasta.

Värillisten pallojen merkitys:

• Pelaajan hahmo
• Npc, vapaana
• Npc, varattu, tai kys. hahmolla ei voi pelata

Luonnonkansa

Puiden kätköissä elää luonnonläheinen kansa. Lauman susien elementtinä on maa. He osaavat luontotaikuutta, mm; nopeuttaa kasvien kasvua, kutsua muita eläimiä ja halutessaan hallita heitä. Voimakkaimmat osaavat luoda jopa maanjäristyksiä, sekä railoja maahan! Luonnonkansan susien tunnuspiirteistöä on mm sarvet, jotakin tiettyä eläinlajia muistuttava ulkonälö, ja joillakin heistä saattaa kasvaa kasvillisuutta heidän kehossaan. He elävät hyvin läheisessä suhteessa luontoon, ja sen moniin ihmeisiin. He uskovat äitimaahan, ja aina kaivatessaan apua tai neuvoa, rukoilevat he häntä. Heidän alueella on upea luonto, josta monet sudet voivat vain unelmoida. Siksi monet kansat ovatkin heille kateellisia, ja saattavat jopa havitella heidän reviiriään. 

Luonnonkansan sudet:

Johtaja
Parantaja:

Aaltokansa

Aaltokansa elää saaressa, jossa on valtavan kokoinen laguuni. Heillä on nimestäkin päätellen kyky hallita vettä. Voimakkaimmat sudet osaavat hallita kaikkia sen kolmea olomuotoa (kiinteä, neste ja kaasu) ja kutsua jopa valtavia tsunameita! He pystyvät oleilemaan vedessä muita kansoja kauemmin, ja osa heistä osaa jopa hengittää veden alla. Monilla heillä on kalamaisia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi suomuja, eviä ja pyrstö.

Aaltokansan sudet:

Johtaja:
Parantaja: Sapphire "Jade" Aquamarine

Lieskakansa

Kuumalla ja kuivalla aavikolla elää Lieskakansa. He ovat alueensa suhteen elementaalisusista kovaonnisimpia; heillä ei kasva juuri kasvillisuutta, ja ruokaakin on vain vähän. He kuitenkin sietävät hyvin erilaisia lämpötilanmuutoksia, ja ovat muutenkin kovien olosuhteiden pakosta karastuneita. Nimestä arvaten heillä on kyky hallita tulta - osalla voimakkaimmista susista jopa laavaa. He pystyvät vaikuttamaan ilman lämpötilaan, sekä luoda liekkejä. Savun hengittämisestä ei ole heille haittaa. He ovat melko pienikokoisia kitukasvuisuudesta johtuen, eivätkä fyysisesti mitenkään vahvimmasta päästä, mutta he korrelisoivat sitä nopeudella, älykkyydellä ja ketteryydellä.

Lieskakansan sudet:

Johtaja:
Parantaja:

Viimakansa

Korkeilla, lumisilla vuorilla elää Viimakansa. He ovat ajansaatossa kehittäneet heille elintärkeän kyvyn, nimittäin lentokyvyn. Suurimmalla osalla heistä onkin siivet, osalla kasvaa turkin sijasta sulkia. Heidän asuinalueellaan on hyvin kylmä, jonka vuoksi heillä on paksu turkki/paljon sulkia. Suurimmalla osalla heillä on vaalea turkki, jolla he sulautuvat maastoonsa. He kestävät hyvin kylmää.
 Häviävän pieni osa lentää muilla tavoin, kuin siivitse, esimerkiksi magian avulla leijumalla. Hyvin, hyvin harvalta Viimakansan sudelta lentokyky uupuu. Heitä toki syntyy aina välillä, mutta he eivät selviä kauaa. He ovat Viimakansan susien hierarkiassa kaikkein alempiarvoisimpina.

Siivillä lentäviä kutsutaan siivekkäiksi
Muilla tavoin lentäviä kutsutaan poikkeaviksi
Lentotaidottomia susia kutsutaan surkastuneiksi

Viimakansan sudet:

Johtaja:
Parantaja:

Luopiot

Luopiot ovat hyvin hajanainen porukka, joten siksi heistä on mahdotonta antaa mitään tiettyä yleiskuvaa. He ovat kaikkien kansojen hyljeksityimpiä susia, jotkut eivät edes myönnä heitä omaksi laumakseen. Heitä kaikkia kuitenkin yhdistää se, että että he ovat tavalla tai toisella lähteneet laumasaan - joko heidät on karkotettu jonkin rikkeen vuoksi, tai sitten he ovat itse eronneet, joka tosin on hyvin harvinaista Luopioiden keskuudessa.

Luopioiden sudet:

Johtaja:
Parantaja:

©2019 Kadonnut Paratiisi - fantasia susiroolipeli - suntuubi.com